Derk van der Kamp

Derk van der Kamp


Adviseur

Ik was zo’n jongetje dat allerhande avontuurlijke clubjes oprichtte en snode plannen ten uitvoer bracht. Dat is eigenlijk nooit veranderd. De voorliefde voor muziek, theater en taal bracht me in 2006 – na twee doctoraalstudies in de letteren – in de culturele sector.

Als zakelijk leider bij twee onorthodoxe orkesten hield ik me primair bezig met allerlei (innovatieve) vormen van financiering. Minstens zo belangrijk voor me was echter de inhoudelijke samenwerking met mensen die een breed spectrum aan (kunst)disciplines, sectoren en organisaties vertegenwoordigen. Ik leg graag onverwachte verbindingen die ten goede komen aan een van de mooiste verbonden die er bestaan: die tussen de artiest en zijn publiek.

Bij Blueyard kreeg ik de kans om me te ontwikkelen tot adviseur. Mijn academische kennis helpt me om snel tot de kern van de zaak door te dringen. Dankzij een generalistische, creatieve blik zie ik ook de minder voor de hand liggende oplossingen voor voorliggende opgaves. Ik ben loyaal, energiek en denk graag met je mee.