Geert Boogaard

Geert Boogaard


Oprichter / Senior adviseur

Ik heb geluk gehad. Na mijn studie heb ik eerst een aantal jaren zelf projecten gemaakt in de culturele sector (veel concerten o.a.) en daarna heb ik twee cultuurfondsen helpen ontwikkelen: Stichting Doen en VSBfonds. Deze combinatie van ervaringen helpt me nog elke dag: ik weet wat het is om een project te maken, maar ik weet ook hoe mogelijke financiers denken en werken.

Ik zou mijzelf ‘strategisch & creatief adviseur’ noemen. Strategisch omdat alles wat we ontwikkelen straks ook draagvlak moet vinden en gefinancierd moet worden. Creatief, omdat ik niet anders kan. Creatie en innovatie geven mij het vertrouwen dat we in staat zijn om de wereld beter te maken. En mensen gelukkiger.

En ja, ik weet alles van fondsen en fondsenwerving. Ik schrijf goed en breng structuur in de projecten en organisaties. Ik doe onderzoek, ik ontwikkel creatieve concepten en maak project- en businessplannen.

Er zijn duizenden goede ideeën en concepten, maar er worden er maar een paar uitgewerkt in een overtuigend projectplan. Uit ervaring weet ik dat een overtuigend plan vrijwel altijd funding vindt. En daarbij adviseer ik graag.