Jurriaan Rammeloo

Jurriaan Rammeloo


Senior adviseur

Ik combineer mijn ervaring als adviseur met mijn ervaring in de praktijk. Mijn kracht ligt in het snel doorzien van een businessmodel of beleidsstrategie. Ik ken de context van culturele instellingen goed, zodat ik snel kan schakelen tussen strategie en praktische uitvoering. Immers, de implementatie bepaalt het succes.

Ik heb een brede ervaring opgedaan in de cultuur: o.a. beeldende kunst, film en media, musea en podiumkunsten. Altijd vanuit een zakelijk perspectief, met gevoel voor de artistieke inhoud. Ik word gevraagd voor strategie- en beleidsontwikkeling, onderzoeken en evaluaties, het uitwerken van business- en verdienmodellen en interim-management. Ik ben een meewerkend adviseur, interim manager of projectleider. Ik adviseer niet vanaf de zijlijn.

In de afgelopen jaren werkte ik als Zakelijk Leider voor het Nederlands Film Festival en Cinekid, was ik senior adviseur bij Andersson Elffers Felix en ben ik actief in besturen en commissies in de cultuur. Anderen zeggen van mij dat ik snel tot de kern kom en dat ik door mijn brede ervaring snel een beproefde of creatieve oplossing aandraag.

EXPERTISE / SPECIALISMEN