het gebouw van De Rode Hoed aan de Keizersgracht, met een blauwe pijl die drie omlijste ramen op de tweede verdieping aanwijst

Blueyard naar de Rode Hoed

Blueyard is verhuisd! We hebben nu onze ‘duiventil’ in de Rode Hoed aan de Keizersgracht in Amsterdam. Met een vaste plek in deze voormalige schuilkerk in het hart van de stad zitten we letterlijk dicht op cultuur en creativiteit; dicht bij het vuur van makers en denkers. Hier voelen we ons thuis.

De Rode Hoed biedt ons alle ruimte. Behalve kantoorruimte beschikken we ook over de mogelijkheid om in de verschillende zalen in het pand werksessies, meet-ups en andere activiteiten te organiseren. We kunnen dus heel gastvrij zijn!

De Rode Hoed is uitstekend bereikbaar voor onze gasten, opdrachtgevers en partners: vanaf het Centraal Station is het 14 minuten lopen of 6 minuten (OV-)fietsen. Je kunt overigens ook met de auto bij ons komen: parkeren in de buurt is – hoewel prijzig – goed te doen.

De Rode Hoed is onderdeel van Amerpodia, waar ook De Nieuwe Liefde, Felix Meritis en het Compagnietheater deel van uitmaken. Blueyard werkt al enige tijd samen met Amerpodia en het moederbedrijf Amerborgh aan uiteenlopende culturele projecten.

We zien uit naar je bezoek: wees welkom op Keizersgracht 100-104.

Tot spoedig!

De leden van Blueyard

AUTEUR

Meer Nieuwsberichten