Impact management

potloodpunt die met kracht het woord impact onderstreept

Training Impact management

Wil je weten of je activiteiten echt verschil maken? Wil je je impact meten en in beeld brengen? Dan is deze training zeker de moeite waard.

Impact een modewoord? Jazeker, en terecht. Want denken over impact helpt je om succesvoller te zijn; om te weten of je de goede dingen doet. Impact is geen magie. Het helpt je om zo effectief mogelijk te zijn: impact kun je maken. Met deze training maak je kennis met impactmanagement en leer je het toepassen op je eigen praktijk. 

Hoe werkt het?

In deze training komen de volgende onderdelen aan bod:

  • waarom hebben we het over impact en wat is het?;
  • theory of change, impactladder en veranderlogica;
  • doelrealisatie;
  • het maken van een impactplan;
  • het organiseren van monitoring en evaluatie;
  • onderzoek en verslaglegging.

Voor wie?

De training is bedoeld voor culturele organisaties, overheden en fondsen: directies, managers, impactcoördinatoren en beleidsmedewerkers, en iedereen die wil weten hoe de impact van een project of organisatie in kaart gebracht kan worden.

De training is maatwerk en ingericht naar jouw specifieke situatie en vraag. De training kan in company gegeven worden, in ons kantoor aan de Keizersgracht en natuurlijk ook op afstand via Zoom. Het aantal deelnemers is variabel; we gaan uit van een maximum van tien mensen.

Kosten

Afhankelijk van de vraag stellen we samen een trainingsprogramma op. Een basistraining van een halve dag bedraagt per groep € 1.000 excl. btw.

Nieuwsgierig geworden?

Neem contact op en we vertellen je graag meer over de mogelijkheden. 

Leden