Fast feedback

dart-pijl in de roos van een dart-bord

Fast Feedback

Twijfel je over je projectplan, visiedocument of jaarverslag? 
Leg het aan ons voor.

Staat het er zoals het er moet staan? Je kunt nog zo tevreden zijn met de wijze waarop je je plannen hebt neergepend, maar er is maar één iemand die echt overtuigd moet worden: de lezer. Zonder doelmatigheid raak je de lezer kwijt. En daarmee je publiek, je draagvlak en/of je financiering.

Het opstellen van compacte, overtuigende teksten is voor Blueyard een tweede natuur. We kunnen niet alleen goed schrijven; we weten ook hoe specifieke lezers lezen. Vanuit die kennis kijken we ook naar jouw tekst: naar de opbouw, de stijl, de zeggingskracht. Dat hoeft niet lang te duren: wij leveren fast feedback.

Hoe werkt het?

Een adviseur van Blueyard onderwerpt je tekst eerst aan een snelle review, en maakt – afhankelijk van het doel en de specifieke lezers ervan – een inschatting van de benodigde feedback. In overleg bepalen we vervolgens aan welk tekstniveau (zoals structuur, stijl, overtuigingskracht) we de meeste aandacht besteden; hoeveel uur we nodig denken te hebben en wanneer we opleveren. Omdat we de vorm niet los kunnen zien van de inhoud, leveren we ook adviezen om je tekst inhoudelijk te versterken.

Voor wie?

Fast Feedback is een dienst van Blueyard voor culturele instellingen, overheden en fondsen. Denk aan zakelijk leiders die nog even een externe check willen op hun subsidieaanvraag, en beleidsmedewerkers die twijfelen over de transparantie van een regeling of meerjarenplan.

Kosten

De snelle review is kosteloos voor teksten tot 5.000 woorden; voor langere teksten rekenen we een uur per aanvullende 5.000 woorden.

De ervaring leert dat we vier tot tien uur nodig hebben om feedback te geven, exclusief snelle review. De totaalsom voor deze dienst ligt daarmee tussen de € 500 en € 1250 excl. btw. 

Nieuwsgierig geworden?

Neem contact op en we vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Leden